Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Sydney van Hooijdonk niet blij bij Heerenveen

Sydney van Hooijdonk is niet blij met zijn reserverol bij SC Heerenveen. Daarom is het onzeker of hij na januari nog actief is voor SC Heerenveen. Technisch manager Ferry de Haan wil de spits niet laten gaan.

Tegen FC Goningen begon van Hooijdonk ook op de bank en na de wedstrijd zei hij daarover tegen Omrop Fryslân dat hij moeite heeft met zijn reserverol en dat hij de deur openhoud voor een transfer.

Ferry de Haan zegt tegen VI "In onze selectie is Sydney een speler van grote waarde. Dat blijft zo, ook nu hij even minder speelt. Dat hij daar teleurgesteld over is, begrijp ik trouwens wel. Die teleurstelling is zelfs goed".

Het Italiaanse Bologna verhuurt de spits tot het einde van het seizoen zonder eenzijdige optie om de spits voortijdig terug te halen. "Wij zijn blij met Sydney en zien voor hem genoeg perspectief, maar het kan dat hij daar anders naar kijkt en uiteindelijk moeten twee partijen blij met elkaar zijn", aldus De Haan. "Als zij iets willen dan zullen we dat de komende week vanzelf horen, maar nogmaals: van ons hoeft dat zeker niet."