Fan van SC Heerenveen
Nieuws

SC Heerenveen wint oefenwedstrijd met dubbele cijfers

SC Heerenveen heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gespeeld tegen de tweedeklasser FC Wolvega. Op Sportpark Molenwiek in Wolvega zag het publiek veel doelpunten want na ruim 90 minuten stond er 0-14 op het scorebod.

SC Heerenveen speelde beide helften met elf nieuwe namen. Veel jeugd kreeg ook de kans om wedstrijdm inuten te maken in Wolvega. Bij rust stonf het 0-5 door goals van  Xavi Woudstra, Pelle van Amersfoort (twee keer), Mats Köhlert en Alex Timossi.

Na rust kreeg het publiek nog meer doelpunten te zien. Negen doelpunten maar liefst en die werde gemaakt door  Roan van der Plaat, Melle Joop Witteveen (twee keer), Ché Nunnely, Thom Haye (vier keer) en Ilyas el Moussaoui bepaalden de eindstand op 0-14.

Na de wedstrijd namen de Heerenveen spelers nog even de tijd om wat handtekeningen uit te delen aan de aanwezige fans.