Fan van SC Heerenveen
Nieuws

SC Heerenveen wil Andries Noppert verleiden tot een langer verblijf

Tegenover VI zei technisch manager Ferry de Haan van SC Heerenveen dat men wil proberen om doelman Andries Noppert te verleiden tot een langer verblijf. De club zal eerst luisteren naar de toekomstplannen van de International en dan willen ze vol inzetten op een langer verblijf. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024 en hij maakte indruk op het afgelopen WK maar tot een transfer is het nog niet gekomen terwijl er in de winterstop genoeg geruchten omtrent een transfer van Noppert.

"Helaas is Andries momenteel geblesseerd, maar dit is wel iets waar we goed naar gaan kijken, Andries is een uitstekende keeper én een perfecte ambassadeur van Heerenveen. Als je hem zou kunnen verleiden tot een langer verblijf, dan moet je daar voor gaan en vervolgens kijken waar je komt", vervolgt De Haan. "Ook om te horen hoe Andries zelf naar zijn toekomst kijkt."

De club heeft al eens een balletje opgegooid bij Noppert om eens om de tafel te gaan en de Haan zei "Hij had eind vorig jaar het momentum te pakken, dat heeft hij toen helemaal zelf verdiend. Rond die tijd hebben we al bij hem aangegeven graag met hem in gesprek te willen. Om te horen wat van beide kanten de plannen en ideeën zijn. Als wij daaruit het idee krijgen dat Andries graag zou willen verlengen, dan gaan we daar uiteraard vol voor."