Fan van SC Heerenveen
Nieuws

SC Heerenveen ontving bod op Osame Sahraoui maar nog geen akkoord

Osame Sahraoui zou serieus in de belangstelling staan van het Franse OGC Nice. Dit meldt de Leeuwarder Courant. Er zou zelfs al een bod zijn gedaan door de Fransen maar er is nog geen akkoord.
Schermopname _467_

Heerenveen heeft de hoofdprijs voor Sahraoui in gedachten, die nog tot medio 2026 vastligt in Friesland. Lille OSC is al langere tijd geïnteresseerd in de Noorse buitenspeler, maar nu heeft een andere Franse club zich concreet gemeld bij Heerenveen: zo zou OGC Nice al een officieel bod hebben neergelegd in het Abe Lenstra Stadion. Nice toonde zich de afgelopen winter ook al geïnteresseerd in Sahraoui.
Heerenveen heeft echter nog niet de eis gesteld dat het de hoofdprijs wil zien. Het akkoord tussen de clubs is op dit moment nog'ver weg'. Nice heeft op dit moment de meeste kans op het binnenhalen van Sahraoui, zo klinkt het.
Sahraoui werd eerder ook gelinkt aan PSV, maar een transfer naar Eindhoven lijkt op dit moment niet mogelijk voor de aanvaller. Anderhalf jaar geleden nam Heerenveen hem nog voor zo'n 1,7 miljoen euro over van het Noorse Vålerenga. Mocht Sahraoui deze zomer vertrekken, dan kan de club rekenen op een veelvoud van dat bedrag.
Er is onlangs een bod uitgebracht op Osame Sahraoui. Niet van Lille, maar wel van een andere Franse club: OGC Nice.