Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Ronnie Pander gaat weg bij SC Heerenveen, na 22 jaar.

Na 22 jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Ronnie Pander en SC Heerenveen. Het doet hem ontzettend zeer en heeft er slapeloze nachten van. Hij kreeg een aanbieding van de club om trainer te worden van de o18 van SC Heerenveen maar dat heeft de video-analist en jeugdtrainer naast zich neer gelegd.

Tegen Omroep Friesland zegt Pander dat hij zich niet te groot voelt om trainer van de o18 te worden maar ik doe het niet omdat de sfeer binnen de club hem niet aanstaat. Dit moet geen jankverhaal worden zegt hij want als mijn gevoel goed was geweest had ik het gewoon gedaan, de o18. Want het is mijn club maar omdat het op deze manier gaat kan ik het echt niet doen en dat doet zeer.

Toen ongeveer 1,5 week geleden duidelijk werd dat Ronnie Pander zou vertrekken bij SC Heerenveen had hij net daarcoor een gesprek gehad met Technisch manager Ferry de Haan en dat was echt het eerste gesprek dat ik gehad heb met hem en dat is best absurd zegt Pander. Er is bijna helemaal geen communicatie en iedereen kan zijn gang maar gaan. Aan de ene kant is dat wel fijn maar aan de andere kant ontbreekt de rode lijn. Zoals ze bij Jeffrey Talan hebben gedaan dat kon volgens Pander echt niet. Ik heb nog gehoord dat ik o18 kon gaan doen maar tegen hem hebben ze niks gezegd en dat klopt van geen kant volgens Pander. Jeffrey zit 27 jaar bij de club zegt Pander.