Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Reactie Ferry de Haan op uitspraken Nick Bakker.

Technisch directeur Ferry de Haan heeft een reactie gegeven op de uitspraken van verdediger Nick Bakker. Volgens Nick Bakker, die naar Saoudi Arabië, vertrekt ontbreekt het bij SC Heerenveen aan communicatie binnen de club. Volgens de Haan zit het anders.

Bakker had aangegeven dat hij wel bij SC Heerenveen wilde blijven maar hij had na 28 maart niets meer gehoord van de club. Omdat hij dan transfervrij zou zijn is hij op zoek gegaan naar iets anders en vond dat bij Al-Arabi. De Haan zegt tegen VI hierover dat het klopt dat er na 28 maart geen contact meer is geweest en dat Nick heeft in die tijd zijn eigen contract opgezegd en daardoor ontstond een situatie waarin zowel wij als hij vrij waren om keuzes te maken.

Ferry de Haan trekt het boetekleed absoluut niet aan want voor de positie van linker centrale verdediger hebben wij ook Joost van Aken en Pawel Bochniewicz en dan gaat het erom welke keuzes je maakt. De Haan besloot om langer door te gaan met van Aken en het enige wat hij daarover wil zeggen is dat het één het ander gekruist heeft.

Wel frappant is dat niet alleen Nick Bakker al klaagde over de communicatie binnen de club maar ook Erwin Mulder en Siem de Jong hadden het erover. De echte waarheid zal wel in het midden liggen.