Fan van SC Heerenveen
Nieuws

PSV in de markt voor Milan van Ewijk?

Volgens het Eindhovens Dagblad en VI wil PSV de komende zomer SC Heerenveen rechtsback Milan van Ewijk naar Eindhoven halen. De Eindhovenaren zouden rond de vier tot vijf miljoen moeten betalen om de van Ewijk naar het Phillips Stadion te halen. PSV is druk bezig om de positie van rechtsback te versterken en van Ewijk zou daar prima in passen. Het is niet helemaal duidelijk hoe concreet PSV is maar dat men iets wil doen op de positie van rechtsback is duidelijk want Phillip Mwene speelt nu op die positie maar echt omstreden is hij niet en ook Jordan Teze kon niet imponeren op die positie.

PSV zou ook Shurandy Sambo terug kunnen halen want Sparta huurt Sambo dit seizoen dat wel een optie tot koop heeft bedongen. PSV heeft wel een eventuele terugkoopoptie.

De in Amsterdam geboren Milan van Ewijk speelde in de jeugd bij Feyenoord en verkaste in 2016 naar het nabij gelegen Excelsior Maassluis en hij speelde twee seizoen in het eerste in de Tweede Divisie. Daarna speelde hij achtereenvolgens voor ADO Den Haag en SC Cambuur voordat in 2021 in Heerenveen neerstreek. Mocht hij naar PSV vertrekken dan zou hij de tweede rechtsback die de laatste jaren SC Heerenveen voor PSV verruilt want eerder deed Denzel Dumfries hetzelfde.