Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Ole Tobiasen verlaat SC Heerenveen

Ole Tobiasen vertrekt aan het einde van dit seizoen bij SC Heerenveen. Het contract van Tobiasen loopt ook af en de club heeft de beslissing genomen om niet verder te gaan met de Deen. Dit meld de club via de clubkanalen.

SC Heerenveen heeft het volgend seizoen geen plaats meer voor de assistent-trainer en daarom moet hij dus vertrekken. Technisch manager Ferry de Haan zei over Tobiasen  "Ole heeft hier goed werk verricht. Samen met Peter Reekers en Ruud Hesp heeft hij de club vorig seizoen door een zware periode geloodst. We zijn hem dan ook dankbaar voor zijn inzet bij de club en wensen Ole ontzettend veel succes bij het verdere vervolg van zijn carrière."

Tobiasen versterkte de technische staf van Heerenveen in de zomer van 2021. Hij was de interim-coach toen Johnny Jansen vertrok en nam het over voor zestien wedstrijden. Hij behaalde de play-offs om Europees voetbal, waar de Friezen ten onder gingen tegen AZ. Het vertrek van Tobiasen hing al langere tijd in de lucht, maar is nu echt bekend gemaakt.