Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Nicolaescu, Ali en Al-Saed opgeroepen voor nationale elftal

Er zijn nog maar twee Eredivisiewedstrijd gespeeld, maar de eerste interlandperiode staat alweer voor de deur. Hussein Ali en Danilo Al-Saed komen met Irak tweemaal in actie, terwijl Ion Nicolaescu zeker is van een plaats bij de nationale ploeg van Moldavië.

Ion Nicolaescu
Voor de topscorer allertijden van Moldavië staan twee wedstrijden op het programma waarin hij zijn scoringsdrift kan laten gelden. De aanvaller speelt op 7 september in de Nations League tegen Malta en daarna volgt drie dagen later nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen San Marino.

Hussein Ali en Al-Saed
Bij Irak mag Hussein Ali inmiddels een vaste kracht worden genoemd. De vleugelverdediger werd vorig seizoen international en maakte inmiddels al een Azië Cup en de Olympische Spelen mee. Nu neemt hij het op 5 september op tegen Oman en vijf dagen later tegen Koeweit, samen met zijn ploeggenoot Al-Saed. Hij speelde op 6 januari mee in een oefenwedstrijd die met 0-1 van Zuid-Korea werd verloren, maar ontbrak daarna. Nu is hij dus weer terug bij het landenteam.