Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Milan van Ewijk kan SC Heerenveen veel geld opleveren.

In een gesprek met het Algemeen Dagblad gaf Milan van Ewijk aan dat hij deze zomer hoopt op een mooie transfer. "Ik heb de ambitie om een mooie transfer te maken" zei hij. De 22-jarige vleugelverdediger kan terugblikken op een uitstekend seizoen bij Heerenveen. Trainer Kees van Wonderen had dusdanig veel vertrouwen in hem dat hij zijn speler geen enkele keer wisselde.

Deze prestatie leverde hem de interesse op van Belgisch topclub RSC Anderlecht. De Belgen zouden scouts gestuurd hebben naar Georgië waar van Ewijk actief is met Jong Oranje op het EK. "Ik weet niet zoveel van de interesse", aldus Van Ewijk. "Op dit moment hou ik me daar zo min mogelijk mee bezig omdat ik het zo goed mogelijk wil doen op het EK. Ik ben hier ook niet bezig met mezelf in de kijker spelen ofzo.""Ik ben hier voor mezelf, om te presteren met Jong Oranje en me door te ontwikkelen", zei van Ewijk.

In een gesprek met Portugese media gaf hij aan niet te azen op een transfer naar PSV of Ajax. Hij heeft bij SC Heerenveen nog een contract tot medio 2025 en kan de Friezen een mooie transfersom opleveren.