Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Johan Derksen ergerde zich groen en geel aan Sydney van Hooijdonk.

Aan tafel bij Vandaag Inside zei Johan Derksen gisteravond dat hij zich groen en geel had geërgerd aan het gedrag van Sydney van Hooijdonk. De 23 jarige spits scoorde tegen FC Groningen twee keer en de manier waarop hij dat vierde bekoorde Derksen absoluut niet. Derksen zei in het programma "Weet je waar ik me zo aan heb zitten ergeren?. Ik zat om 12.00 uur naar Groningen tegen Heerenveen te kijken. Die keeper van Groningen liet een bal los en Van Hooijdonk kreeg 'm voor zijn voeten en schoot 'm binnen. Een weggevertje. Hij ging toen een egotrip opvoeren met juichen en een hele show van tien minuten. Het was misselijkmakend."

Als het aan Derksen ligt wordt van Hooijdonk tot de rode geroepen door de club en hij zei  "Kan iemand tegen die jongen zeggen dat hij zich als een grote jongen moet gedragen als hij zo'n cadeautje voor het intikken krijgt? Hij heeft nergens een basisplaats gehad. En dan zich gedragen als onze-lieve-heer. Verschrikkelijk. Moet je kijken, die had ik ook gemaakt."

Wilfred Genee wilde van Derksen weten of voor hem meespeelt dat de spits van Heerenveen zoon is van Pierre van Hooijdonk. "Helemaal niet. Zijn vader is een heel vervelende man, maar ik heb niets tegen die jongen. Die jongen heeft ook gekke trekjes."