Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Is Andries Noppert na de zomer nog keeper van SC Heerenveen?

Volgens keeperstrainer Harmen Kuperus speelt keeper Andries Noppert na deze transferwindow niet meer bij SC Heerenveen. De keeperstrainer die het vorige seizoen nog werkzaam was bij FC Groningen en bij GA Eagles en SC Heerenveen samenwerkte met Andries Noppert moeten de fans van de Friezen er rekening mee houden dat Noppert weg is.

Noppert stond woensdag nog wel op het veld bij SC Heerenveen en hij zei tegen Omrop Frslân "Zolang er niets concreet is en er niets speelt, is de kans dat ik bij Heerenveen blijf groot. Maar zeg nooit nooit. Ik heb altijd gezegd dat als ik nog eens een stap kan maken, ik dat wil doen. Dan moet het goed zijn voor Heerenveen en voor mezelf.""Ik heb al eens eerder in Italië gespeeld. Ik heb altijd gezegd dat ik wel eens terug wil. En Engeland is natuurlijk een topcompetitie", gaat Noppert in op zijn favoriete bestemmingen. Kuperus vindt dat Noppert er nu diens kans moet pakken. "Hij moet er nu bij zijn. Het momentum na het WK is misschien wel wat weg, maar als hij nu een mooie transfer kan pakken, dan moet hij dat vooral doen."

Volgens de keeperstrainer moet Heerenveen geen rekening houden met een langer verblijf van Noppert. "Die kans is kleiner dan tien procent."