Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Erwin Mulder neemt afscheid van SC Heerenveen

Keeper Erwin Mulder gaat SC Heerenveen na dit seizoen verlaten. Voor de 33 jarige sluitpost is er geen plaats meer in de selectie van de nieuwe trainer Kees van Wonderen.
Dit is de tweede periode waarin Mulder het doel van SC Heerenveen verdedigde want tussen 2015 en 2017 was hij ook actief in het Abe Lenstra Stadion. In 2020 keerde hij terug na een Engels avontuur bij Swansea City. Zijn huidige verbintenis loopt na dit seizoen af en zal niet worden verlengt.  

"Erwin heeft het hier de afgelopen twee seizoenen goed gedaan en zich na een vervelende blessure weer knap in het elftal geknokt. Echter met de blik op de toekomst vonden wij dat we nu een andere keuze moesten maken", reageert technisch manager Ferry de Haan op de website van de club.
"Er staan nog minimaal drie wedstrijden op het programma. Wij vertrouwen erop het seizoen samen goed af te sluiten en wensen Erwin uiteraard een mooie vervolgstap in zijn carrière." Mulder is dit seizoen aanvoerder bij Heerenveen en kwam tot dusver 131 keer in actie voor de club.