Fan van SC Heerenveen
Nieuws

BEZOEKERSINFORMATIE VOOR AJAX-THUIS: KOM OP TIJD NAAR HET UITVERKOCHTE STADION

Zondagmiddag komt Ajax op bezoek in Friesland, een wedstrijd tussen de nummer twee en negen van de ranglijst. Om 14.30 uur zal afgetrapt worden in een uitverkocht Abe Lenstra stadion. Omdat het zo druk wordt, is het stadion niet anderhalf maar twee uur voor de aftrap open. Kom dus op tijd, zodat je zeker weet dat jij niets van dit duel hoeft te missen! Lees hier wat je nog meer moet weten over het stadionbezoek.

Tip: Heb jij voor deze wedstrijd een ticket gekocht? Print dan je E-ticket uit! Om lange wachtrijen bij de toegangspoorten van het stadion te voorkomen, helpt het als je het toegangsticket bij de hand hebt en niet op het laatste moment nog op je telefoon moet zoeken. Hoe beter je voorbereid bent, hoe meer mensen bij de aftrap op hun plaats zijn!

sc Heerenveen roept op: provoceren? Nee!
Voor de wedstrijd tegen Ajax roepen wij iedereen op de wedstrijd gezamenlijk en met respect voor elkaar en het voetbal te beleven. Zondag zullen de meeste supporters achter sc Heerenveen staan. Echter verwacht de club ook dat er neutrale toeschouwers en Ajax-aanhangers (uit de regio) op de tribunes zullen zitten. In het kader van normalisatie roepen we iedereen in het stadion op zich normaal te gedragen, zodat we er samen een mooi voetbalfeest van kunnen maken!

Arriva-regeling
Seizoenkaarthouders kunnen op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen met het openbaar vervoer in Friesland, Groningen en Drenthe. Om gebruik te maken van deze regeling heb je de Glimble-app nodig. Klik op onderstaande button hoe het precies werkt.

Als seizoenkaarthouder kun je op thuiswedstrijddagen in de Eredivisie gratis met Arriva naar het Abe Lenstra stadion reizen. Om gebruik te maken van deze regeling heb je vanaf 1 januari 2023 de Glimble-app nodig. Een uitleg hoe jij kosteloos gebruik kunt maken van de treinen en bussen van Arriva in Friesland, Groningen en Drenthe vind je hieronder.

Zo werkt het:

  • Van sc Heerenveen ontvangen seizoenkaarthouders een e-mail met een unieke vouchercode om gratis naar alle thuiswedstrijden in de Eredivisie te reizen met treinen en bussen van Arriva.
  • Download de glimble app in de App Store of Google Play en maak eenmalig een account aan.
  • Plan je reis naar het Abe Lenstra Stadion en kies voor 'tickets kopen'.
  • Vul bij betalen je persoonlijke vouchercode in, die je via de mail hebt gekregen. De prijs van je Arriva ticket verandert dan naar 0,00 euro. Je vindt je ticket onder 'mijn tickets' in de app.
  • Reis je met de trein en wil je door het poortje op het station? Deze open je met de QR-code op je ticket.
  • Reis je met de bus? Scan de QR-code op je ticket als je instapt in de bus of laat deze aan de chauffeur zien.

Voorwaarden:

  • De vouchercode is geldig voor 1 seizoenkaart in seizoen 2022/2023.
  • Deze regeling geldt alleen voor Arriva-vervoer. Reis je met Arriva en een andere vervoerder? Koop de kaartjes voor de andere vervoerder dan los in de app.
  • Geldig in bus en trein van Arriva in Groningen, Friesland (incl. Qliners 315 en 350) en Drenthe (m.u.v. de treinen tussen Zwolle en Emmen).
  • Het ov-ticket is op de wedstrijddag geldig vanaf drie uren voor de aftrap van de wedstrijd tot drie uren na het laatste fluitsignaal. Dus begint een thuiswedstrijd om 18.45 uur, dan maak je tussen 15.45 en 23.30 uur gebruik van je ov-ticket.

Ga naar de website van Arriva voor meer informatie