Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Benjamin Nygren vertrekt bij SC Heerenveen

Benjamin Nygren geeft uiteindelijk zijn zin want hij vertrekt bij SC Heerenveen. Nygren maakt al meerdere malen duidelijk dat hij graag wilde vertrekken uit Friesland en dat id hetn mu gelukt want hij gaat spelen voor het Deense FC Nordsjaelland. Na 1,5 teleurstellende jaren is hij dan eindelijk verlost van SC Heerenveen.

De pas 20 jarige Benjamin Nygren werd door SC Heerenveen gehuurd van KRC Genk maar gaat nu in Denemakren voor maar liefst 4 jaar tekenen.

Nygren was dit seizoen geen vaste kracht in Friesland en maakte zoals al vermeld meerdere malen duidelijk dat hij wilde vertrekken. Anthony Musaba kreeg de voorkeur op de rechterflank, terwijl Nygren zich als aanvallende middenvelder ook niet in het elftal wist te spelen.

Op transfergebied is het de laatste dagen druk bij Heerenveen. Zo lijken Thom Haye en Amin Sarr nog voor de deadline naar de nummer tien van de eredivisie te vertrekken. Henk Veerman verruilde Heerenveen juist voor FC Utrecht, terwijl Rodney Kongolo ook nog lijkt te vertrekken.