Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Avonturen SC Heerenveen internationals

sc Heerenveen is met een goed gevoel de interlandperiode ingegaan. FC Groningen werd met 0-2 verslagen, waardoor de ploeg weer in het linkerrijtje staat. Milan van Ewijk, Sydney van Hooijdonk, Daniel Karlsbakk en Osame Sahraoui mogen zich opmaken voor een tripje met hun landgenoten. Hier lees je alles over hun uitstapjes.

TWEHEE 20


25 maart, 20.00 uur
Sydney van Hooijdonk beleefde een dag om niet snel te vergeten. De aanvaller van sc Heerenveen maakte zijn debuut in Jong Oranje en won van de leeftijdsgenoten uit Noorwegen, waar Osame Sahraoui een kwartier voor tijd binnen de lijnen kwam. Milan van Ewijk en Daniël Karlsbakk bleven negentig minuten op de bank zitten. Zij zagen een vroege treffer van Elayis Tavsan. Een minuut later werd de marge verdubbeld via Crysencio Summerville, waarna Quilindschy Hartman de eindstand bepaalde op 3-0.


25 maart, 11.45 uur
Het is matchday voor onze internationals van Jong Oranje en Jong noorwegen. Osame Sahraoui, Daniël Karlsbakk, Milan van Ewijk en Sydney van Hooijdonk staan om 18.00 uur tegenover elkaar in Spanje. Beide teams hebben daar momenteel een trainingskamp.


23 maart, 14.49 uur:
Niet alleen het eerste team levert internationals af, ook vanuit de jeugdopleiding zijn een aantal spelers opgeroepen. Erald Krasniqi, die in de Onder 18 van sc Heerenveen speelt, maakt momenteel onderdeel uit van Albanië Onder 19. Hij won vandaag met zijn landgenoten van de leeftijdsgenoten van Malta: 2-0. De aanvallende middenvelder van de Friezen scoorde niet, maar gaf wel een assist.  


21 maart, 15.21 uur:


20 maart, 12.55 uur:
Het programma van deze interlandperiode

  • Jong Oranje - Jong Noorwegen, 25 maart 18.00 uur.
  • Jong Oranje - Jong Tsjechië, 27 maart 14.00 uur.
  • Jong Portugal - Jong Noorwegen, 28 maart 20.00 uur.


20 maart, 12.45 uur:
Milan van Ewijk en Sydney van Hooijdonk zijn opgeroepen voor Jong Oranje. De spits viel in eerste instantie af na de voorselectie, maar mag toch komen opdagen door afzeggingen van anderen. De aanvaller gaat met een goed gevoel op trainingskamp in Spanje, aangezien hij zondag matchwinner werd tegen FC Groningen met twee goals. 

De Nederlanders nemen het in vriendschappelijke wedstrijden op tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen en Tsjechië. Dat betekent dat ze lijnrecht tegenover Osame Sahraoui en Daniël Karlsbakk staan. De spits zat in de voorselectie van Noorwegen Onder 19, maar mag nu met een hogere leeftijdsgroep mee. Daardoor gaat hij samen met de linksbuiten op pad. Zij spelen naast een duel tegen Nederland ook nog tegen Portugal.