Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Andries Noppert tekent bij SC Heerenveen

Zoals al verwacht speelt Andries Noppert het volgende seizoen voor SC Heerenveen. Daarmee troeft men streekgenoot SC Cambuur af waar hij al een medische keuring had doorstaan. Noppert tekent in Heerenveen een tweejarig contract. De doelman keert terug naar zijn oude liefde waar hij eerder in de jeugd speelde. In de zomer van 2014 verliet hij Heerenveen en speelde vervolgens voor NAC, Foggia, FC Dordrecht. Afgelopen seizoen maakte Noppert indruk in Deventer.

Zondag moest Noppert nog drie goals incasseren tegen zijn nieuwe club want zijn huidige club GA Eagles verloor in Friesland met 3-1.

 Technisch manager Ferry de Haan: "We zijn blij dat Andries ondanks meerdere keuzes, ervoor heeft gekozen om zijn carrière bij ons te vervolgen. Andries heeft het bij Go Ahead Eagles na de winterstop goed gedaan. Het is een doelman met kwaliteit en een goede persoonlijkheid. Na zijn vertrekt bij sc Heerenveen in 2014 heeft hij zich enorm ontwikkeld. Noppert zal in Heerenveen de concurentiestrijd moeten aangaan met Xavier Mous.