Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Andries Noppert in beeld bij SC Heerenveen?

Nu handhaving in de eredivisie een feit is kan SC Heerenveen het vizier weer richten op de toekomst en met het oog op die toekomst is er werk aan de winkel voor technisch directeur Ferry de Haan.

De vraag is wie keept er volgend seizoen bij SC Heerenveen? Eerste keeper Erwin Mulder heeft een aflopend contract en behoort volgens betrouwbare bronnen een grootverdiener in de selectie. Dat meld Reon Boeringa van VI.

De vraag is nu of Erwin Mulder en SC Heerenveen het eens zullen worden over een nieuw contract.

SC Heerenveen heeft ook nog de beschikking over Xavier Mous die dit seizoen liet zien een prima vervanger te zijn van Erwin Mulder. Mochten de club en Mulder niet tot overeenstemming komen dan moet de club op zoek naar een nieuwe doelman en dan wordt de naam van echte Fries Andries Noppert genoemd. Andries Noppert de goalie van GA Eagles.

"Noppert is inderdaad een van de namen op het Friese schaduwlijstje", laat hij weten. "Wat voor hem spreekt zijn zijn uitmuntende prestaties van de laatste weken. Daarbij zal zijn achtergrond – hij is opgeleid bij Heerenveen en spreekt Fries – bij de achterban zeer aanspreken." Daarentegen is Noppert, die de jeugdopleiding van SC Heerenveen doorliep, pas net eerste doelman in de Eredivisie.