Fan van SC Heerenveen
Nieuws

WOLKOM, nieuwe hoofdsponsor SC Heerenveen

WOLKOM, de onbegrensde Fryslân, is de nieuwe hoofdsponsor van sc Heerenveen. Wij zijn een collectief van Friese ondernemers die een onbegrensd Fryslân voor zich zien, waar alles mogelijk is. De WOLKOM en sc Heerenveen zullen een langdurige samenwerking aangaan, met als doel Fryslân nog beter op de kaart te zetten op zowel economisch als maatschappelijk vlak.

Wolkom

WOLKOM heeft tot doel om advies uit te brengen over economische zaken voor Fryslân en bijvoorbeeld bestaande en startende ondernemers in onze provincie te ondersteunen door kennis, het bestaande netwerk en nieuwe mogelijkheden voor hen open te stellen. WOLKOM staat voor gastvrijheid en iedereen is welkom.
De tweede pijler van de samenwerking is het bieden van ondersteuning op maatschappelijk vlak. Mensen die soms worden vergeten en niet de middelen, voorzieningen of financiën hebben om van de mooie dingen in het leven te genieten.

Het shirt is onovertroffen in Friesland
WOLKOM kijkt uit naar de toekomstige samenwerking. De initiatiefnemers achter het collectief, Sytse Bouwer, zijn van mening dat we met deze groep ondernemers Fryslân verder kunnen versterken. Door te denken in mogelijkheden is alles mogelijk, een onbegrensd Friesland dus.
Deze club beschikt over het meest authentieke shirt van Nederland. Het tenue is onbegrensd Fryslân, want sc Heerenveen is een club in een Fries shirt met historie tot ver over de eigen landsgrenzen. Bouwer zegt dat WOLKOM, onbegrensd Fryslân, perfect bij sc Heerenveen past.
Wolkom1

‘De club en Friesland verder helpen’.
De algemeen directeur Ferry de Haan is zeer verheugd en trots met de samenwerking: ''We hebben de afgelopen tijd veel met elkaar gesproken. De initiatiefnemers van WOLKOM zijn niet alleen mensen die Friesland een warm hart toedragen, maar ook oprecht betrokken bij het wel en wee van sc Heerenveen als voetbalclub.
De Haan is van mening dat we hiermee niet alleen de club, maar ook Fryslân verder kunnen helpen. Dit gaat verder dan alleen voetbal en dat past bij onze club. Wij kijken er naar uit om met elkaar samen te werken.
De naam van WOLKOM is vanaf de eerste oefenwedstrijd tegen de regioselectie van Gaasterlân-Sleat op de voorkant van het pompeblêdenshirt te zien. De vrouwen van sc Heerenveen en alle teams van de Akademy zullen ook hun wedstrijden met WOLKOM spelen.