Fan van SC Heerenveen
Nieuws

SC Heerenveen wint ruim in Bakhuizen

SC Heerenveen heeft dinsdagavond in Bakhuizen tegen de regioselectie Gaasterlân-Sleat een eenvoudige overwinning behaald. Na rust was het 0-3 voor de Eredivisionist, maar uiteindelijk werd het 0-9. Pelle van Amersfoort was de grote man met vier doelpunten.

Ion Nicolaescu opende de score voor rust met een schot in de kruising. Espen van Ee verdubbelde de marge enkele seconden later. Het was Al-Saed die de 0-3 op het scorebord zette door middel van een strafschop, waarna het rust was en alle elf spelers konden gaan douchen.

Nadat de rust was ingegaan, ging het met de doelpunten beter. Van Amersfoort, Bierens, tweemaal Van Amersfoort, Rallis en de vierde van Van Amersfoort zorgden voor een 0-9 uitslag. Het was de bedoeling dat Robin van Persie twee helften met verschillende spelers zou spelen. De opstellingen zijn hieronder weergegeven.

Opstelling SC Heerenveen eerste helft: Van der Hart, Braude, Van Beek, Kersten, Köhlert, Van Ee, Oostra, Smans, Al-Saed, Nicolaescu, Sahraoui.
Opstelling SC Heerenveen tweede helft: Bekkema, Hall, Rovers, Bierens, Mulder, Woudstra, Ahmed, Van Amersfoort, Nunnely, Rallis, Topcu.