Fan van SC Heerenveen
Nieuws

SC Heerenveen verliest in eigen huis van GA Eagles.

Heerenveen - Eagles

Een wedstrijd met twee gezichten speelde SC Heerenveen afgelopen zaterdag. In de eerste helft de bovenliggende partij en goed spelend en een belabberd slechte tweede helft waarin GA Eagles de bovenliggende partij was en twee keer wist te scoren. Zo stond er na ruim 90 minuten 0-2 op het scorebord.

In de eerste helft was de thuisploeg de betere ploeg en kreeg via Osame Sahraoui en Pelle van Amersfoort goede mogelijkheden. Luuk Brouwers probeerde het met een inzet van dichtbij maar scoren deed men niet. Net als GA Eagles dat ook niet deed en daarom gingen beide ploegen met een 0-0 naar de thee.

De tweede helft verliep compleet anders dan de eerste want nu waren de gasten uit Deventer de bovenliggende partij. Tien minuten waren er gespeeld in de tweede helft als de gasten een vrije trap mogen nemen. Mats Deijl neemt die en schiet de bal op de paal en in de rebound is het Jakob Breum die de bal binnen schiet, 0-1. De gasten bleven kansen creëren en Mickey van der Hart noest een paar keer redding brengen. Tot twee keer toe beet SC Heerenveen via Simon Olsson van zich af maar beide scheten gingen naast. In de slotfase brachten de gasten de stand zelfs op 0-2 als Victor Edavardsen de buitenspelval omzeilt en de 02 binnen tikt. Hier bleef het dan bij en konden de mannen van Kees van Wonderen geen vervolg geven aan de prachtige wedstrijd tegen Ajax.

SC Heerenveen: Mickey van der Hart, Oliver Braude, Sven van Beek, Pawel Bochniewicz, Mats Köhlert, Thom Haye, Simon Olsson, Che Nunnely (Loizoz Loizou) , Luuk Brouwers, Osame Sahraoui, Pelle van Amersfoort

GA Eagles: Jeffrey de Lange, Mats Deijl, gerrit Nauber, Joris Kramer, Bas Kuipers, Evert Linthorst, Enric Llansana, Bobby Adekanye (Luca Everink), Thibo Baeten (Søren Tengstedt), Oliver Edvardsen (Jakob Breum), Finn Stokkers (Victor Edvardsen)

Scheidsrechter: Erwin Blank

Gele kaart(en) GA Eages: Thibo Baeten, Jeffrey de Lange