Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Robin van Persie over de ambities van SC Heerenveen

Robin van Persie heeft de afgelopen weken zijn ambities voor het komende seizoen met SC Heerenveen gedeeld. De nieuwe trainer heeft meer verteld over zijn manier van spelen, maar heeft nog niet aangegeven voor welke plek de Friezen zullen gaan. Wat is de verwachting van Van Persie dit seizoen met SC Heerenveen te bereiken?

Van Persie zegt tegen VoetbalPrimeur dat het belangrijk is dat iedereen iedere dag de urgentie voelt om de beste versie van zichzelf te zijn. Dit moet met elkaar verbonden worden en uiteindelijk kunnen we, aan het einde van het jaar, zeggen: iedereen is echt boven zichzelf uitgestegen. De mensen hebben echt het maximale uit zichzelf en met elkaar gehaald.

Het is mij niet duidelijk welke plek dat uiteindelijk wordt. "Dat zullen we zien", aldus de trainer. Maar we willen dus wel lef tonen, we willen goed voetbal spelen, we willen hard werken, we willen goed samen verdedigen, goed samen aanvallen en goed samen omschakelen.

Het is mijn hoop dat de winstpartijen uiteindelijk zullen volgen, en dat is hoe ik het zie. Ik kijk niet alleen naar een tegenstander, maar ook naar het winnen zelf. Uiteindelijk moet dat een gevolg zijn op basis van onze speelwijze", aldus Robin van Persie

Bron; Voetbalprimeur