Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Pelle van Amersfoort leidt team naar klinkende 5-1 overwinning met hattrick

Het was een buitengewone dag voor Pelle van Amersfoort, die met de bal aan zijn voeten een hoofdrol speelde in de klinkende 5-1 overwinning van zijn team op VVV.

Van Amersfoort nam drie van de in totaal vijf doelpunten voor zijn rekening, een zogenaamde 'hattrick'. Met zijn spectaculaire prestatie stond de voetballer in de schijnwerpers en was hij van cruciaal belang in deze overweldigende overwinning.

De wedstrijd begon met een snelle score van Van Amersfoort in minuut 21.  Dit vroege succes was slechts een voorbode van wat nog zou volgen. Zijn tweede doelpunt viel in de 40e minuut en hielp om een aanzienlijke voorsprong op te bouwen, die VVV niet kon inlopen. Ten slotte kwam het derde doelpunt, de kers op de taart in de 44e minuut, waarmee zijn hattrick compleet was.
De andere doelpunten kwamen op naam van van Ee en Karsbakk.