Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Is Kees van Wonderen het volgende seizoen nog trainer van SC Heerenveen?

De trainer van SC Heerenveen Kees van Wonderen heeft een aflopend contract en het is dus maar de vraag of hij het volgende seizoen nog de scepter zwaait over de selectie. Clubwatcher Arjen de Boer vraagt zich werkelijk af of Kees van Wonderen het volgende seizoen nog de trainer is van de Friezen.

In De Sportcast zegt de Boer o.a. "Ik heb mijn twijfels of Van Wonderen zelf nog wel wil. Hij heeft ook uitgesproken dat SC Heerenveen zeker om zich heen moet kijken. Dat ze mogen praten met andere kandidaten."

Arjen de Boer zegt verder "Ik heb contact gehad met de algemeen directeur van SC Heerenveen Ferry de Haan : dat doen ze ook. Ik denk dat er binnen nu en tien dagen echt wel duidelijkheid komt over de toekomst van Van Wonderen. Eerlijk gezegd denk ik dat Heerenveen zegt: we verlengen niet."
Daarop inhakend zegt sportverslaggever Geert van Tuinen "Ze zouden in de winterstop met elkaar praten. Er is misschien wel gesproken, maar dat heeft niet tot een beslissing geleid. Nu is het ondertussen al maart, en weten we het nog niet. Dan kun je je afvragen: laat je zo'n man dan niet bungelen? Het kan ook zo zijn dat Van Wonderen SC Heerenveen laat bungelen."
Arjen de Jonge heeft inmiddels twee namen rond horen zingen bij SC Heerenveen en zegt "Via via krijg ik wat namen binnen: Maurice Steijn en John van den Brom. Ferry de Haan wil het niet bevestigen".