Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Harmen Cuperus weet waar probleem van Kees van Wonderen zit

SC Heerenveen contracteerde in 2012 Marco van Basten als nieuwe trainer en toendertijd was Harmen Cuperus de keeperstrainer. Hij weet nog heel goed dat hij voor het eerst werd uitgenodigd voor een gesprek met de oud topspits.
 

FIHfsF_WUAUb4Ty

In de “Sportcast” van Omrop Fryslân zei hij o.a. "Dat eerste gesprek, jongen. Dat was spannend". Maar na een paar minuten was dat ook klaar. De balans moet goed zijn. Daar zit het probleem nu met huidig trainer Kees van Wonderen denk ik”.
Harmen Cuperus kon Kees van Wonderen wel al want in die tijd dat de trainer bij GA Eagles trainer was, was Cuperus keepertrainer bij de Eagles. Daar zei hij over  "Daar hadden we een mix in de staf. Twee die heel kritisch waren en die zorgden voor een balans in de trainerskamer, qua andere gedachtes. Ik heb het idee dat dat nu niet in balans is".
Harmen Cuperus, geboren in Sneek, begon met voetballen in 1996 bij SC Cambuur en daarna versleet hij nog vele clubs. Zo was hij o.a. actief voor SC Heerenveen, ONS Sneek, SV Urk, SV Spakenburg, FC Volendam, Willem II en FC Emmen. Na zijn actieve carrière was hij keeperstrainer hij bij o.a. SC Heerenveen, GA Eagles, OH Leuven en KV Mechelen in België, Fortuna Sittard en FC Groningen (waar zijn contract niet werd verlengd). Nu is hij keeperstrainer van het nationaal team van Suriname.

Foto Harmen Cuperus: FCG Shots