Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Eerste contract voor Jet van Beijeren.

De pas 19 jarige Jet van Beijeren heeft haar eerste contract bij sc Heerenveen Vrouwen getekend. De middenveldster speelde vorige seizoen 22 wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Hierin was ze goed voor drie assists en één goal. Van Beijeren tekent voor 1 seizoen in Fryslân.
Jet van Beijeren

Jet van Beijeren werd geboren in Leeuwarden en is dus een echte Friezin.  Ze begon met voetballen bij de Leeuwarder Zwaluwen en in 2028 stapte ze over naar SC Heerenveen. Op 5 november 2021 maakte van Beijeren haar debuut voor Sc Heerenveen in de vrouwen eredivisie in een met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen de vrouwen van ADO Den Haag. Van Beijeren mocht in de 89ste minuut invallen voor Kirsten McFarland In een uitwedstrijd tegen VV Alkmaar maakte van Beijeren op 11 maart 2022 haar eerste doelpunt voor Sc Heerenveen.

Op 31 maart 2023 speelde van Beijeren met Sc Heerenveen een thuiswedstrijd tegen de Ajax vrouwen. In deze wedstrijd wist van Beijeren Ajax-keepster Lize Kop van grote afstand te passeren. Dit doelpunt werd genomineerd voor doelpunt van het seizoen.