Fan van SC Heerenveen
Nieuws

Complimenten voor Robin van Persie

Hij is nieuw in het betaald voetbalwereldje als trainer maar toch maakt Robin van Persie nu al indruk bij SC Heerenveen.

Simon Zwartkruis van Voetbal International geeft de voormalige international complimenten en merkt op "Als speler kon hij al boeiend praten over voetbal, als beginnend hoofdtrainer is dat niet anders. Van Persie weet wat hij wil met SC Heerenveen: aanvallen en het publiek vermaken, waarbij de focus ligt op het eigen speelplan en niet op dat van de tegenstander. De Eredivisie heeft er dus een trainer met lef bij en daarvan kunnen we er niet genoeg hebben. Met klinkende resultaten in de oefencampagne als eerste ruggensteun", aldus Zwartkruis.

van Persie

De resultaten die van Persie tot nu boekt met SC Heerenveen zijn hoopgevend voor de fans want hij won met zijn ploeg achtereenvolgens met 9-0 van GaastelânSleat, met 10-0 van vv Steenwijkerwold, met 4-1 van FC Dordrecht, met 1-0 van Almere City en met 5-2 van PEC Zwolle.

De hele voetbalwereld houd SC Heerenveen nu extra in de gaten mede doordat Robin van Persie nu trainer is en hoe zal men met die ruk omgaan? Dat is een goede vraag en gaandeweg het seizoen zullen we zien hoe dat gaat.