Fan van SC Heerenveen
Nieuws

AWAYDAYS: ZO WERKT DE VOORRANGSREGELING VOOR SEIZOEN 2024/2025

Door de toenemende supportersaantallen bij uitwedstrijden van sc Heerenveen heeft de club besloten om vanaf het seizoen 2024/2025 te werken met een voorrangsregeling. Dit is hoe dit in zijn werk gaat.

Per bezochte uitwedstrijd in het seizoen 2023/2024 was 1 punt te behalen, zo maakte de club al bekend in het uitreglement van vorig seizoen. Supporters die in het seizoen 2023/2024 twaalf of meer uitwedstrijden hebben bezocht, kunnen nu gebruik maken van de voorrangsregeling. Deze groep, bestaande uit circa honderd personen, kunnen voor iedere uitwedstrijd een toegangskaart bemachtigen voor de reguliere kaartverkoop begint.

De verkoop van uitwedstrijden start, net als de afgelopen seizoenen, op de vrijdag twee weken voor aanvang om 09.00 uur. Supporters die binnen de voorrangsregeling vallen, krijgen de woensdag daarvoor de kans om een toegangskaart te kopen van 9.00 tot donderdag 9.00 uur.

De verdeling van kaarten in de voorrangsregeling is als volgt:

  • 20% van de beschikbare EV-kaarten, zodat ook andere fans de kans hebben om met de auto hun favoriete club achterna te reizen
  • De rest zijn buskaarten

Maken supporters geen gebruik van de voorrangsregeling, dan is hun gegarandeerde toegangskaart weg. Willen ze alsnog naar de wedstrijd, dan moeten ze een toegangskaart bemachtigen via de reguliere verkoop vanaf vrijdag om 9.00 uur.

Kijk in Mijn Heerenveen-account
Zit jij in de voorrangsregeling? In jouw 'Mijn Heerenveen-account' kun je dit zien.

LEES HIER HET NIEUWE UITREGLEMENT VOOR SEIZOEN 2024/2025

Bron: SC Heerenveen